Nyomtatás

Egyéni, egyéjszakás üzletemberek az ibis Styles Airport Hotelben

2018-03-08 472

ibisferihegyMárcius 7-én hivatalosan is megnyílt a Budapest Airport első, közvetlen terminál kapcsolatot kínáló szállodája. A január 3-a óta vendégeket fogadó ibis Styles Airport Hotelt elsősorban az üzleti úton lévő, egyéni vendégek veszik igénybe, s jellemzően egy éjszakára - mondta kérdésünkre Palotai Csaba szállodaigazgató, a ház március 7-i, hivatalos megnyitóján.

Az átlagos foglaltság még nem éri el az 50%-ot, azonban, elsősorban a hét közepén, rendszeres a telt ház a szállodában. A konferencia kapacitást még nem fedezték fel maguknak a regionális, multi cégek, de, így is volt már számos fogadás és prezentáció a szállodában, elsősorban légitársaságok és utazási irodák szervezésében.

A hivatalos megnyitón Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group elnök-vezérigazgatója, Noah Steinberg, a beruházó WING Zrt. elnök-vezérigazgatója,  valamint René Droese, a Budapest Airport ingatlan és cargo üzletág igazgatója köszöntötte a meghívottakat, majd, vágta át ünnepélyesen a szalagot.


Fotó: Orbis-AccorHotels
Balról jobbra Noah Steinberg, Szijjártó Péter, Gilles Clavie és René Droese                                                                    

(Esemény Menedzser - Turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek