Nyomtatás

Anuga FoodTec – 2018. március 20–23., Köln

2018-02-22 946

anugafoodAz Anuga FoodTec vezető globális szakvásár és egyben a legfontosabb hajtóerő a nemzetközi élelmiszer- és italszektorban. Ez a világon az egyetlen szakkiállítás, amely az élelmiszer-előállítás minden aspektusát lefedi. Az iparág az Anuga FoodTecen mutatja be a legújabb innovációit és technológiai fejlesztéseit – a feldolgozás, a töltés, a csomagolás területén csakúgy...

...mint a csomagolóanyagok, alapanyagok és az élelmiszer-biztonság esetében, valamint az innovációban – az élelmiszergyártáshoz kapcsolódó összes lehetséges területen.

A 2018-as Anuga FoodTecen a figyelem középpontjában az erőforrás-hatékonyság áll majd.

A jövő társadalmainak egyik legfontosabb feladata az lesz majd, hogy protektívebben és ugyanakkor hatékonyabban használja fel a természeti erőforrásokat. A kiállítók bemutatnak majd számos különféle megoldást, amelyek a versenyképesség növelését, valamint az energia-, a víz- és az élelmiszer-felhasználás csökkentését szolgálják a termelés során. Számos kísérő rendezvény szintén ezzel a témával foglalkozik majd, különféle szemszögekből.

Időpont: 2018. március 20–23.
Helyszín: Köln
További információ: www.anugafoodtec.com

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek