Nyomtatás

Busók Mártélyon, 2018. február 24.,

2018-02-13 849

busoA busók Mártélyon nevezetű rendezvény információi! A gyülekező a látogatóknak a Mártélyi faluház előtti területen van lehetőség 17.30.-tól. A rendezvényre meghívott Mohácsi Busó hagyományőrző csapat várható érkezése 17.30. ezt követően a beöltözés lesz bent a faluházban. A program tervezett kezdése 18.00.-kor.

Lehetőség lesz a busókkal a fényképezésre a faluház előtti területen miközben rövid tájékoztatóra kerül sor a további eseményekről. A kedves érdeklődők megismerkedhetnek a busók felszerelésével illetve használati eszközeivel továbbá betekintést kaphatnak maga a busójárás eredetéről hazánkban. Az ismertetés után fáklyás menet indul a Tiszai holtághoz ami jelen esetben a Mártélyi strand területe. A helyszínre érkezés után a vendégek lehetőséget kapnak, hogy az osztogatott kis papír cetlikre ráírják azt a dolgot amitől szabadulni szeretnének a jövőben majd ezt a papírt feltűzhetik az előkészített kisze bábra. A rendezvény befejező részében a kisze báb máglyán való égetésére kerül sor! A nagyszerű hangulatról a Busók és az Ete Népe Történelmi Egyesület gondoskodik! Mindenkinek nagyon kellemes kikapcsolódást és szórakozást kívánnak a szervezők!

Időpont:  2018. február 24., 18:00–20:00
Helyszín:  Mártélyi Faluház - Könyvtár
Információwww.facebook.com

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek