Nyomtatás

8. Wedding Pop-up Bazár, 2018. március 3.

2018-02-22 520

esk3Készülj fel velünk a Nagy Napra, inspirálódj, tanulj, szórakozz a  Wedding Pop-up Bazár exkluzív event-jén, egy fantasztikus helyszínen, a Brody Studios-ban! A 8. Wedding Pop-up Bazár is (a nagysikerű, előzőekhez hasonlóan) különleges lehetőség arra, hogy személyesen tájékozódjatok az esküvői szolgáltatók legújabb kínálatáról...

... műhelytitkaikról, kipróbálhassatok új stílusokat, sminkeket, frizurákat és akár egyedi kedvezményeket is igénybe vehessetek. Vásárolhatsz is, de ez nem csupán egy kiállítás, sokkal inkább társasági esemény, izgalmas találkozások és programok színtere, ahol kötetlenül beszélgethettek az alkotókkal, tervezőkkel, szolgáltatókkal, workshop-okon próbálhatjátok ki magatokat, és esküvői divatbemutatóinkon csodás ruhákat láthattok – mindezt teljesen INGYEN!

Az esemény helyszíne, a Brody Club Life Budapest egyik legexkluzívabb tere és divatos esküvői helyszíne, amit egyébként csak klubtagok látogathatnak, de most a rendezvény idejére ingyenesen megnyitja kapuit!

Gyertek el, itt minden Nektek és Rólatok szól, meglepetésekkel és a helyszínen regisztrálókat pedig ajándékokkal is várjuk!

Időpont: 2018. március 3.
Helyszín: Budapest Brody Club Life
Információ: www.weddingpopupbazar.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek