Nyomtatás

Valentin-napi ajándékötletek nőknek

2018-02-05 770

ajandek noMi az az ajándék, ami még szebbé tesz egy szép nőt? És Mi az, ami leveszi a házimunka terhét? Két ajándékötletünkkel ehhez adunk segítséget Valentin-napra férfiolvasóink számára, hogy az idei Valentin-nap más legyen, mint az eddigiek!

 

1. ajánlat: Minikozmetika a retikülbe

Szeretné meglepni kedvesét valami olyan ajándékkal, ami még szebbé teszi? Ezúttal hagyja a rúzsok, fehérneműk és egyéb női praktikák kiválasztásának privilégiumát a párjára! Helyette adjon ajándékba egy olyan készüléket, amellyel akár naponta élvezheti a kozmetikai kezeléseket otthonában, sőt akár egy retikülbe is elfér, ha utazáskor magával vinné. A Braun Arcepilátor és Arctisztító kiváló kombinációja a szépségápolás 2 területének (arcepilálás és -tisztítás), amellyel biztosan örömöt szerezhet kedvesének. A precíz, keskeny epilálófejet a legfinomabb szőrszálak eltávolításához tervezték – a szemöldökigazításhoz sem kell többé beugrani soron kívül a kozmetikushoz! A készülék rendkívül gyors, másodpercenként 200 kézmozdulatnak megfelelő finom mozgást végez, arctisztító része 6x hatékonyabb a kézi módszereknél. Remek segítség a napi sminkeltávolításhoz, a bőrhámlasztáshoz és -radírozáshoz.

Szeretné részletesen megismerni a Braun Arcepilátor és Arctisztító készüléket?
Termékajánlatért és részletekért kattintson ide!

Más ötletek:
Hajvasaló , Hajszárító , Epilatorok

 

2. ajánlat: Házimunka újratervezve

Ha szeretné kifejezni megbecsülését és odafigyelését felesége, barátnője felé, ajándékozzon neki „szabadidőt”! A Philips SmartPro Active Robotporszívó segítségével felszabadíthatja a takarításra szánt idejét más, hasznosabb tevékenységre vagy pihenésre. Az intelligens „háziszolga" okos, kifinomult rendszere felméri a környezetet, és ennek megfelelően kiválasztja a megfelelő tisztítási stratégiát, hogy a lehető leggyorsabban takarítson. Ha akkumulátora merül, automatikusan a dokkolóegységbe parkol, hogy mielőbb feltöltsön, majd újra szolgálatba álljon. Ameddig nincs otthonában, serényen dolgozik, és megkíméli tulajdonosát a fárasztó nap végén a házimunkától.

Szeretné részletesen megismerni a Philips SmartPro Active Robotporszívót?
Termékajánlatért és részletekért kattintson ide!

További ajándék ötletek:
Hajvasaló , Hajszárító , Epilatorok

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek