Nyomtatás

MiniHotel-nyitás a MiniPoliszban

2018-01-26 854

minipolisÚj gyerekbarát szállodát nyitott a Danubius Budapesten. A Danubius Hotels Group (DHG) legkisebb tagja, a mindössze 25 négyzetméteres Danubius miniHotel egyetlen franciaágyas szobával rendelkezik. A Danubius miniHotel rekordidő, alig három hét leforgása alatt épült fel a MiniPolisz interaktív játszóházban.

A szálloda területe mindössze 25 nm, ahová a felnőttek csak lehajtott fejjel tudnak belépni. Egyetlen szobája egy hangulatos franciaágyas szoba, amelyből zuhanykabinos fürdőszoba nyílik. Valamennyi berendezési tárgy, így a minifoteles recepció és a mini bárszékes lobby bár is megszólalásig hasonlítanak az igazi szállodákban megszokott bútorokhoz.

A Danubius miniHotel a szó legszorosabb értelmében gyerekbarát szálloda. Gyerekek üzemeltetik és gyerekek látogatják, Budapest egyik legizgalmasabb interaktív játszóházában, a MiniPoliszban épült, ahol 3-12 éves gyermekek néhány órára felnőtté válnak. Felnőtt munkát, felnőtt szerepeket választanak maguknak, hogy kipróbálják, milyen is a hétköznapi élet felnőttként. Bevásárolnak, pizzát sütnek, kukásautót vezetnek, fogorvosnak állnak, virágot ültetnek, eladóvá vagy fodrásszá válnak, sőt mostantól szállodát is üzemeltetnek, vagy ha arra támad kedvük, szállodai vendégek lehetnek.A MiniPolisz filozófiáját követve a miniHotelben is interaktív, játékos tanítás folyik, animátorok közreműködésével.

 
A gyerekek megismerkednek a szállodai recepciós, a londiner, a szobalány, a pincér vagy éppen a szállodaigazgató munkájával. „A játék közben olyan elemek teszik még életszerűbbé a miniHotelt, mint a logózott munkaruhák, a szállodai nyomtatványok, a regisztrációs bejelentő lapok, amelyek kiterjednek a pihenni vágyó vendégek extra igényeire is, és például a kulcskoloncok sem hiányozhattak. A bár kínálatában az itallapon a Koboldok söre és a MiniPolisz-koktél szerepelnek, és búcsúajándékként valamennyi látogatónk hazavihet egy a kilincsre akasztható emléket is” – mondta Semperger Judit, a Danubius Hotels Group központi marketingigazgatója. Hozzátette: „a Danubius miniHotel létrehozásakor ugyanúgy szem előtt tartottuk a magas minőséget és a vendégélményt, mint valódi szállodáinknál”
 
(Forrás: Vendég)
 
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek