Nyomtatás

Téli Sportágválasztó, 2018. január 27.

2018-01-22 1457

telisportagJanuár 27-én (szombaton) negyedik alkalommal mutatjuk be a Téli Sportágválasztón a havas-jeges sportágakat, amiket ingyenesen lesz lehetőséged kipróbálni a Vasas Jégcentrumban. megjelenő sportágak, szakképzett edzők segítségével, interaktív tevékenységekkel készülnek, amelyek készség- és képesség felméréstől kezdve a sportágválasztásig terjednek.

Látványos bemutató eseményeken a havas-jeges sportok bajnokaival, kiválóságaival, s a jövő kiemelkedő reménységeivel lehetőség lesz a közös sportolásra is.a biatlon, a sífutás és a lövészet, de a téli extrémebb sportágakkal is meg lehet ismerkedni majd testközelből. A Téli Sportágválasztón mindenki számára kiderülhet, hogy mi is az asztali curling, asztali hoki, snowshredder, airborad, snowscooter!.

Kezdd az évet sportágválasztással!

A Téli Sportágválasztó, mint ahogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények, díjmentesen látogatható, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2018. január 27.
Helyszín: Vasas Jégcentrum
Információ: www.telisportagvalaszto.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek