Nyomtatás

Velencei Karnevál, 2018. január 27- február 13.

2018-01-10 1623

velencei karnevalAz év első hónapjának vége a legtöbb országban egyet jelent a farsangi időszakkal, ami tél elmúlását, és egyben elbúcsúztatását jelképezi. A velencei karnevál is a farsang megünneplésére hivatott, csak itt minden nagyobb, szebb és több is, mint a világ bármely szegletében általában. Így biztosak lehetünk abban, hogy velencei karnevál nem szól egyébről, mint a felhőtlen jókedvről, a vidámságról, a varázslatos maszkokról és jelmezekről.

A velencei karnevál idején a lagúnák városa egy kicsit kifordul önmagából, hogy mindenki számára örömet és boldogságot hozzon a sok száz zenei, színházi és táncos produkcióval, valamint attrakcióval, amelyek elsődlegesen a látogatók szórakoztatására kerülnek megrendezésre minden évben. Velence, mint a nyugodt és romantikus kisváros a karnevál idején egy vidám és mulatozástól hangos hangyabollyá alakul át, amit mindenki szeretne életében legalább egyszer megtapasztalni, méghozzá nem véletlenül, hiszen a világ második leghíresebb karneválja évente több százezer embert vonz világszerte, és aki egyszer ellátogatott ide, az biztosan élete végéig emlékezni fog az itt szerzett élményekre.

 
 
Tekintse meg ajánlatainkat
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek