Nyomtatás

Elindul az Adventi Fényvillamos 2017-ben is!

2017-12-06 940

fenyvillamosAz adventi Fényvillamosok alíg pár év alatt váltak az adventi Budapest elmaradhatatlan kellékévé. A villamos először csak egy vonalon járt, most azonban már több vonalon is jár, hogy elvigye a karácsonyi fényeket a téli estékbe. A normál díjszabással igénybe vehető Fényvillamos hetedik éve közlekedik a karácsonyi időszak alatt.

Az UV nosztalgiavillamoson 3500 méternyi fényfüzéren 39 200 hidegfehér és kék színű LED világít, utasterében pedig ünnepi díszítés látható. Menetrend lentebb!! Az eddigiekhez hasonlóan idén is normál díjszabás ellenében lehet utazni a Fényvillamoson. A részletes menetrendet még nem hirdették ki! Ha nem akar lemaradni kövesse Facebook oldalunkat!

Útvonal:
Jászai Mari tér - Balassi Bálint utca - Kossuth Lajos tér - Széchenyi rakpart - Széchenyi István tér - Eötvös tér - Belgrád rakpart - Fővám tér - Közraktár utca - Boráros tér - Soroksári út - Közvágóhíd

Indulások a végállomásoktól:
Közvágóhíd: 17:10, 18:05, 19:05, 20:07, 20:57**
Jászai Mari tér: 17:40, 18:40, 19:40, 20:39
Bosnyák tér (Zugló kocsiszín) mh.-ig közlekedik

A Fényvillamos normál díjszabás mellett vehető igénybe!

(Forrás: www.karacsonyszeretlek.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek