Nyomtatás

Creativeworld nemzetközi szakvásár, 2018. január 27-30.

2017-11-13 771

creativeworldA Creativeworld – hobby-, barkács- és művészkellékek elsőszámú nemzetközi szakvására üzleti platformként, innovációs műhelyeként és a stílusirányzatok színpadaként is funkcionál. A kiállítók márka-portfoliója valamennyi termékcsalád szegmensét lefedi. A kiállítók termékújdonságokat, új technikákat és anyagokat prezentálnak a barkácsolás, grafikai- és művészkellékek...

..., a kézimunka és textilalkalmazások, valamint a kreatív hobby területéről. A Creativeworld ideális időpont a megrendelések leadásához: a nagy- és kiskereskedelem, a szakboltok, építési áruházak, kerti centrumok, internetkereskedelem és a csomagküldő szolgálatok számára. 2017-ben 37 országot képviselő 339 kiállítót és több mint 8.600 szakmai látogatót vonzott.

A Creativeworld modern, informatív, innovatív és trendi

creativeworld acryl 03

A vásár magával ragadó, eleven és jövőbemutató. A szakmai látogatók itt minden stílusirányzatot megtalálnak, ami kedves a kreatív szívnek:

Lesz Street Art bemutató, Creativeworld Forum, Creative Impulse Award díjátadó ünnepség és Creativeworld trend show is, melynek keretében a Stilbüro bora.herke.palmisano cég szervezésében mutatkoznak be a legújabb technikák és termékek.

A Creativeworld 2018/19 évekre vonatkozó trendjei expresszívek, megnyugtatók, letisztultak

creativeworld handlettering 03

A három stílusirányzat:

„The Colourist” (a színszakértő): a különféle, intenzív színű anyagok expresszív keveréke
Expresszív, fiatalos és dinamikus, sokféle lehetőséget kínál azzal kapcsolatban, hogyan lehet a különféle anyagokból és mintázatokból kicsi, egyedi műalkotásokat készíteni.

„The Gardener” (a kertész): kreatív inspiráció a növény- és állatvilágból
Megnyugtatóan hat az érzékekre. A természet olyan változatosságával csábít, amely minden kreatív tevékenységet megihlet.

„The Purist” (a purista): minőségi anyagok szolid díszítéssel
A felhasznált anyagok minősége áll a középpontban. Az anyagok visszafogottak, egyszerűek, ugyanakkor a prémium stílust képviselik.

creativeworld cork 02

Időpont: 2018. január 27-30.
Helyszín: Messe Frankfurt Hall 4
További információ: creativeworld.messefrankfurt.com

Magyarországi Képviselet:

BD-Expo Kft., Máté Szilvia
Tel.: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek