Nyomtatás

X. Adventi Debreceni Vasútmodell kiállítás, 2017. november 24 - 26.

2017-11-10 802

vasutmodellAz idén immáron 10. alkalommal rendezzük meg a szokásos adventi vasútmodell kiállításunkat a debreceni VOKE Egyetértés Művelődési Központjában. Idén még hosszabb H0-ás pályával jelentkezünk. Így már 66 méteren futnak a vonatok! :) Az N-es modulrendszer is bővült. Sok új jelenet, érdekesség kapott helyet a miniatűr világban!

Lesz DERKE stand, közlekedési, és utasjogi információkkal, ügyességi játékokkal! A DKV is képviselteti magát a régi "bengáli villamos " vezetőfülkéjével, és sok debreceni vonatkozású modellel!

Idén is folytatjuk a "Keressétek meg" játéksorozatunkat! 2017. november 23-án csütörtökön a Hajdú - Bihar Megyei Mérnökkamara hagyományos előadásait lehet meghalgatni! Reményeink szerint ismét lesz mozdonysimogató. Valamint még egy érdekesség!Mozdonyos kézműves söröket is tudnak kóstolni azok akik ellátogatnak hozzánk! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Időpont: 2017. november 24-26.
Helyszín: Debrecen, Faraktár u. 6.
Információ: www.hexvave.hu

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek