Nyomtatás

Világsakkfesztivál, 2017. október 14.

2017-10-12 816

sakkA budapesti Világsakkfesztivál 2017 októberének második szombatján ismét megnyitja kapuit. A sakk ünnepére ezúttal is olyan színes, szórakoztató s változatos programokkal készülünk, amelyeken keresztül a legkülönbözőbb korosztályok ismerkedhetnek meg a sakk 1000 arcával.

Kézműves foglalkozás, sakkédesség készítés, gyermek és Nemzedékek Csatája, interaktív sakkoktatás, képességfejlesztési programok szakmai bemutatója, sakkszimultán, könyvbemutató és dedikálás, színpadi produkciók és sok-sok meglepetés hivatott szórakoztatni a legkülönbözőbb generáció tagjait, hiszen a Sakk Összeköt!

Te is alig várod a Világsakkfesztivál napját? Íme egy kis ízelítő addig is a tavalyi fesztiválról:

E gondolat jegyében az idei Világsakkfesztivált minden eddiginél nagyobb nemzetközi érdeklődés övezi, bizonyítva, hogy valamennyi kultúra szerves része a sakk, amely a nyelvi, földrajzi, társadalmi különbségek zárójelbe tételére egyaránt alkalmas. A sakk térben és időben összeköt, ezért inspirálunk mindenkit a világon, hogy szervezzen sakkal kapcsolatos eseményt október 14-én, ezáltal is megmutassuk és felhívjuk a figyelmet a sakk sokszínűségére és fontos szerepét a kultúra, sport, művészet és oktatás területén.

Minden rendezvény felkerül a Sakktérképre, és külön információs oldalt kap.

Időpont: 2017. október 14.
Helyszín: Graphisoft Park
Információ: www.globalchessfestival.com



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek