Nyomtatás

Budapest Auto Show, 2017. október 27-29.

2017-10-11 1414

autokiallitas kokiVégre egy autó kiállítás, ami nem csak a szemnek jelent élvezetet! Ugye ön is járt már olyan autó kiállításon, ahol még beülni sem lehetett az autókba, nemhogy „élesben” kipróbálni őket? Mint egy látványkonyha, felszolgált vacsora nélkül. Ott ülünk éhesen, végignézzük, hogyan készülnek a finomabbnál-finomabb ételek, majd amikor venni akarunk belőlük, a kezünkre csapnak.

Nálunk más lesz a helyzet!

A Budapest Auto Show-n nem csak elhozzuk a legfrissebb újdonságokat (sok modell a frankfurti szalon után nálunk látható először Európában), de látogatóink többek között a Ford, a Jaguar, a Nissan, a Peugeot és a SEAT modelljeit is elvihetik tesztvezetésre. Az elmúlt évek talán legnagyobb tesztvezetési lehetőségét kínáljuk majd a Budapest Auto Show-n.

Sőt, a kiállított autókon és a tesztvezetési lehetőségeken kívül is sok érdekes programmal készülünk ezen a hétvégén.

Izgalmasan hangzik, igaz?

Ha kíváncsi a legújabb modellekre, vagy épp autóvásárláson gondolkodik, akkor ne hagyja ki ezt a remek alkalmat. Várjuk október 27 és 29 között a Millenárison!

Időpont: 2017. október 27-29.
Helyszín: Millenáris, Budapest
Információ: budapestautoshow.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek