Nyomtatás

SZTE Őszi Állásbörze, 2017. október 11.

2017-09-25 894

noIsmét várunk Téged a régió legnagyobb Állásbörzéjén a József Attila Tanulmányi és Információs Központban (TIK), ahol nem csak álláslehetőségekkel, de gyakorlati helyekkel is várnak a legjelentősebb munkáltatók. Az egynapos rendezvény alkalmával közvetlenül, a vállalatok szakembereitől informálódhatsz arról, hogy a munkaadók milyen elvárásokat támasztanak az álláskeresőkkel szemben.

Regionális vállalkozások, az ország legnagyobb cégei, valamint munkaerő-közvetítők és tanácsadók várják az SZTE hallgatóit, diplomásait és minden érdeklődőt, aki tájékozódni szeretne az Egyetem nyitott pozíciókat kínáló partnereiről és előadások, valamint egyéni tanácsadások segítségével szeretne felkészülni az álláskeresésre vagy munkahelyváltásra.

Neked is itt a helyed, mert:

  • Közel 50 kiállító céggel találkozhatsz, köztük munkaerő-közvetítőkkel is, így ajánlatok széles köre válik számodra elérhetővé
  • Megismerheted a cégek gyakornoki programjait
  • Első kézből értesülhetsz az ösztöndíj lehetőségekről
  • Színvonalas kiadványokat gyűjthetsz be
  • Bővítheted kapcsolati tőkédet
  • Kötetlenebb hangulatban, barátságos környezetben tehetsz fel kérdéseket
  • Képet alkothatsz a céges elvárásokról
  • Útmutatást, hasznos tanácsokat kaphatsz a jövőbeli elképzeléseidet illetően

A rendezvény helyszínén keresd az Állásbörze Kalauzt, melyben sok hasznos információt találhatsz, mint például a részletes programot, a standtérképet, és a munkaerőt, gyakornokot kereső cégek bemutatkozó oldalait.

Időpont: 2017. október 11.
Helyszín: József Attila Tanulmányi és Információs Központban
Információ: www.sztekarrier.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek