Nyomtatás

Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál, 2017. szeptember 15–17.

2017-09-13 399

sorIzgalmas rendezvénnyel bővül Kecskemét fesztivál programja szeptember 15-17. között! Az I. Kecskeméti Kézműves Sörfesztivál szervezője a Hírös Város Turisztikai Központ, helyszíne az intézmény előtti parkoló és a Rákóczi út.

A hagyományteremtő szándékkal megrendezett fesztiválon olyan sörkülönlegességgel ismerkedhetnek meg a vendégek, amelyek ízekben, színekben és különleges összetevőkben szinte kimeríthetetlen variációkat vonultatna fel. A szervezők célja, hogy minőségi gasztronómiai élményt nyújtsanak mindazoknak, akik szeptember harmadik hétvégéjén ellátogatnak az egykori Városi Mozi előtti térre.

Érdemes beírni a dátumot a naptárba, hiszen az I. Kecskeméti Kézműves Sörfesztiválon egy helyen lesznek megkóstolhatók az ország legkülönbözőbb részein készített italok, amelyek általában bolti forgalomban elérhetetlenek, hiszen a főzdék kis mennyiségben állítják elő a különleges, kézműves technikát igénylő söröket.

Időpont: 2017. szeptember 15–17. 
Helyszín: Kecskemét
Információ: hiroskozpont.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek