Nyomtatás

Panelreneszánsz, 2017. szeptember 26.

2017-08-31 1140

panelSoha nem látott folyamatok zajlanak a panellakások piacán: drasztikus az árnövekedés és az albérleti díjak emelkedése. Kérdés persze, meddig tarthat ez a tendencia és mit okoz majd az épülő lakóparkok átadása. Félmillió panellakás szorul felújításra, modernizálásra, de vajon reális megoldás-e erre a problémára az a kormányzati elképzelés, ami szerint német mintára visszabontanák a társasházakat a 8. emelet fölött?

  • Hol tartanak az állam, az építész szakma és a panellakók érdekképviseleteinek egyeztetései?

  • Milyen eredményeket hozott eddig a kormányzat otthonteremtési programja, és milyen megoldások közül választhatnak azok a családok, akik panelből költöznének nagyobb ingatlanba? Alternatívák Budapesten és vidéken. Telekárak és hitelkamatok alakulása.

  • Aktuális lakáspiaci megtakarítási trendek és lehetőségek, valamint árak, igények, extra szolgáltatások a lakásbiztosítási szegmensben.

  • Milyen hatása van a szakemberhiánynak az árakra, a minőségre és a biztonságra? Ki, hogyan és mennyiért újítja fel a lakásokat és tartja karban a gépeket?

  • Futótűzként terjednek az okos eszközök, innovatív technológiát alkalmazó berendezések. Dizájn, praktikum és lakberendezési trendek napjainkban.

  • Az építésügyi előírások változásának hatásai a piaci folyamatokra és a feketegazdaság működésére.

Programok >>

Jelentkezési lap >>

További információ: konferencia.hgmedia.hu >>

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek