Nyomtatás

Bakáts Feszt, 2017. augusztus 24-27.

2017-08-16 673

gyerek2Idén még több neves hazai és külföldi előadó, nagyszerű színházi előadás, filmvetítés, vidám gyerekprogram és gyerekelőadás várja majd a fesztiválra látogatókat. A Bakáts téren található Nagyszínpadon csütörtök este fellép a magyar autentikus zenét, a francia manouche swinget és sanzonok világát a tangóval és jazzel vegyítő Swing à la Django.

Pénteken az Egyesült Királyság egyik vezető ifjúsági zenekarát, a 19-20. század szimfonikus műveit feldolgozó 85 tagú Ealing Youth Orchestra-t, és az Oscar-díjas „Mindenki” című kisfilmben szereplő Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola kórusát láthatják.

Emellett bemutatják Kodály: Székelyfonó című daljátékát, Cakó Ferenc, Arany Medve-díjas művész élő homokanimációjával (közreműködnek: MÁV Szimfonikus Zenekar, Honvéd Férfikar, Misina Néptáncegyüttes), záró produkcióként pedig Mozart: Figaro házassága című operájából ad elő részleteket Rost Andrea, Kálnay Zsófia és ferencvárosi székhelyű Concerto Budapest közreműködésével.

Időpont: 2017. augusztus 24-27.
Helyszín: Bakáts tér – Bakáts utca – Ráday utca – Kálvin-udvar
Információwww.fmkportal.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek