Nyomtatás

25. Barokk Esküvő - Győr, 2017. augusztus 11-13.

2017-08-02 1580

barokkesk 140 170Immár 25. alkalommal kerül megrendezésre a győri Barokk Esküvő, melyen a vőlegény és menyasszony több ezer ember előtt fogad egymásnak örök hűséget, a barokk kort idéző ceremónia szerint. Győrben 1993 óta hagyomány a múltidéző barokk esküvő, mely rengeteg győrit és érdeklődő turistát vonz, illetve a város egyik legnépszerűbb fesztiváljává nőtte ki magát.

A rendezvény egyedülálló módon idézi fel a XVII-XVIII. század kultúrtörténetét. Kézműves és hagyományőrző termékeket kínáló vásárosok, korhű programok és az elmaradhatatlan tradicionális esküvői ceremónia koronázza meg a nyári barokk hétvégét.

Az országban egyedülálló látványosságot kínálnak a közel három nap programjai, melyhez a történelmi belváros épületei valóságos díszletet nyújtanak. Az esti programok mellett napközben koncertek, vásári komédiák, előadások kínálnak kellemes kikapcsolódást minden érdeklődőnek. A rendezvénysorozat csúcspontja: a szombat esti Barokk Esküvő színpompás ceremóniája.

Időpont: 2017. augusztus 11-13.
Helyszín: Győr
Információ: vaskarika.hu

(Esemeny Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek