Nyomtatás

Tízforrás Fesztivál, 2017. július 14-23.

2017-07-07 611

fesztival tizforrasTíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, Fertődön és Sarródon.

Fellép többek között a Szabó Balázs Bandája, Ferenczi György és a Rackajam, a Sator Quertet, a Jónás Vera Experiment, Deák Bill Gyula, a Margaret Island, a Kiscsillag, a KFT, Pátkai Rozina, és Charlie. Idén először, a belépőjegyek és a fesztiválbérlet kényelmesen, otthonról is megvásárolható elővételben, online módon, kedvezményes áron.

Tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, és Sarródon.

Időpont: 2017. július 14-23.
Helyszín: Fertőhomoko, Hidegség, Nagycenk Fertőszéplak, Fertőd, Sarród
Információ: hegyko.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek