Nyomtatás

Kapolcska minifesztivál, 2017. június 23-25.

2017-06-19 2408

gyerekek1Márta István, “A Kapolcs”, vagy más néven “A Völgy” alapítója ismét aktivizálta magát. A Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylettel az idén új programot indítanak Kapolcska összművészeti minifesztivál néven. A június 23-25. között zajló Kapolcska nevében a becézés egyszerre utal a program rövidségére és az elsősorban megcélzott közönségre, a gyermekekre.

Az ingyenesen látogatható, közösségi finanszírozásban bízó fesztivál szervesen összekapcsolódik június 17-22. között közvetlenül előtte zajló Kapolcska összművészeti táborral. A fizetős, bentlakásos, kreativitás és készségfejlesztő programon a gyerekek hét szekcióban ismerkedhetnek a művészetekkel 15-30 fős csoportokban.

Időpont: 2017. június 23-25.
Helyszín: Budapest, Duna part
Információ: www.balatonitipp.hu

A szervezők a Kapolcska fesztiválról és táborról többek között azt vallják, hogy a program középpontjában a gyerek és a család áll. A célkitűzése kettős: egyfelől a tehetségkutatás, tehetségnevelés, másfelől pedig a családi egység erősítése egy összművészeti fesztivál keretében.

kapolcska
Forrás: balatonitipp.hu - A gyerekek az indulástól fontos résztvevői voltak az ŐsKapolcsnak is

A program fesztivál része is a “közösségi együttlétre” alapul. Intimebb, visszafogottabb, kevesebb programot kínál majd, mint a hagyományos Művészetek Völgye nagyrendezvény. Más időpontban, másfajta struktúrára épül, más lesz a célközönsége is, fellépői között kevés lesz az átfedés.

kapolcska

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek