Nyomtatás

IFAT, 2018. május 14-18.

2018-05-17 1417

ifat2018. május 14-18. között kerül megrendezésre Münchenben az IFAT nemzetközi szakvásár, amely a víz-, szennyvíz-, hulladékkezelés és újrahasznosítás kiállítása. Legutóbb, 2016-ban 168 országból 136.885 látogató érkezett, valamint 59 ország 3097 kiállítója mutatkozott be. Az IFAT kiállítás jellemzői – röviden: átfogó ajánlat, vonzó keretprogram, nemzetköziség, újdonságok.

A tematika rendkívül széles körű, mely többek között a következő témaköröket foglalja magában: vízszennyezés, árvízvédelem, öntözési rendszerek, vízelvezetési technológia, kutak; víz- és szennyvízkezelés; víz- és szennyvízhálózatok; gépek, berendezések és technológiák a vízgazdálkodásban; szolgáltatások a vízgazdálkodás területén; analízis és labortechnológiák; képzés, kutatás, technológiatranszfer a vízgazdálkodás területén; hulladékfeldolgozás és újrahasznosítás; energianyerés másodlagos nyersanyagokból, illetve hulladékból; úttisztítás, útfenntartás és téli karbantartás; környezeti kármentesítés, talajelőkészítés; légszennyezés, levegőtisztaság; szolgáltatások az újrahasznosítás területén; analízis és labortechnológiák az újrahasznosításban; képzés, kutatás, technológiatranszfer az újrahasznosítás területén.

További információ kiállítók és látogatók részére: www.ifat.de

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek