Nyomtatás

Ingyenes fürdőprogramok lesznek a Víz Világnapján

2016-03-21 2935

furdoMárcius 22-én a Víz Világnapját idén a "Vizek és mesterségek" mottóval rendezik meg. A Magyar Fürdőszövetség ezért a fürdőmesterekhez címezve ünnepli a világnapot, így a fürdők rengeteg érdekes programmal, kedvezményekkel, előadásokkal, versenyekkel fogadják a vendégeket március 19-22. között. Itt gyűjtöttük össze mindet.

Budapesten

Budapest Gyógyfürdőiben rengeteg érdekes programon vehetünk részt és sok szolgáltatást kedvezményes áron fogunk kapni, például masszázsokat. A történelmi gyógyfürdőkben - Rudas Gyógyfürdő, Lukács fürdő és Király fürdő - lesz idegenvezetés, számos kulturális program közül is válogathatunk: a Széchenyi fürdőben Four Bones Harsonakvartett, a Gellért fürdőben kortárs táncbemutató, a Dandár fürdőben tradicionális cigány zene, a Lukács fürdőben Carl Oh és Tomanek: afro-kubai, latin, karibi és brazil dallamok, valamint a Király fürdőben hastánc bemutató.

A Széchenyi fürdőben „Fókuszban az egészség és szépségápolás” címmel vásárt, tanácsadást rendeznek kedvezményekkel és nyereményekkel. A Csillaghegyi fürdőben úszóversenyt szerveznek 6 kategóriában.
Kedvezményes masszázsok: a Rudas fürdőben 20% kedvezményt biztosítanak a 30 perces aroma relax és mélytápláló masszírozások, a Dagály fürdőben pedig 30% kedvezmény jár az  aroma relax masszázsok árából.

A Danubius Health Spa Resort Margitsziget fürdőjében az uszoda területén 19.00 órától zárásig gyertyafényes fürdőzést alakítanak ki mécsesekkel, így halk relaxáló zene mellett fürdőzhetnek a vendégek.
Kedvezmények: a
 Víz Világnapján wellness fürdő belépőjének árából  20% kedvezményt biztosítanak.
A Danubius Health Spa Resort Helia Premier Fitness és wellness centrum belépőiből 50% kedvezményt biztosít azoknak a vendégeknek, akik előre regisztrálnak itt. Emellett csoportos foglalkozásokat is tartanak. 
Újpesten, a Halassy Olivér Városi Uszodában filmvetítés lesz a fürdőkultúráról. 

Debrecen

Az Aquaticum SPA Debrecen ajánlatában az általános és középiskolások az élményfürdőbe 500 Ft/fő jegyáron léphetnek be, melyre az iskolák előzetesen regisztrálhatnak. A Víz Világnapja alkalmából a gyerekek pénteken megismerhetik a kulisszatitkokat és feltehetik kérdéseiket az egyes munkaterületeken dolgozóknak vagy a körbevezetőnek. A lehetőséget az a 4 osztály kapja, akik a leggyorsabban regisztrálnak az „Ismerd meg a Gyógy- és Fürdőközpontot” kezdeményezésre. Az „üzemlátogatások”  22-én 09:00, 10:00, 13:00 és 14:00-kor kezdődnek. A körbevezetésre a jelentkezési határidő: 2016. március 18. 

Bükfürdő

Március 20-án a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban rengeteg programot szerveznek. Lesz napüdvözlő vízi, torna, aktív vízi torna, csúszdaverseny, gyermekdiszkó, kézműves foglalkozás, relaxáló vízi torna és BINGÓ.

Danubius Health Spa Resort Bükben wellness fürdők foglalása esetén fürdőbombát adnak ajándékba.
Napi programként Aqua joggingot és vízi tornát ajánlunk vendégeinknek.
Kedden és szombaton sós testradír várja a vendégeket a gőzfürdőben, szombaton délután pedig szauna mester vezetésével szauna szeánszok lesznek.
Gyerekeknek naponta más-más vízzel kapcsolatos program: aszfalt-rajzverseny, csobbanó verseny Danny-vel, vízi kaland Yoyo-val, sárkányos vízi csata.

Zalakaros

Komplett programtervvel szolgál a Zalakarosi fürdő, úgy mint aquafitness az élményfürdőben, "Tenger fuvallata” tengeri sós szauna szeánsz a Szauna udvarban. Gyógyászati nyílt napot tartanak, lesz életmód tanácsadás, állapotfelmérés, testzsír százalék- és vérnyomásmérés, zalakarosi gyógyvízből készült termékek bemutatója, tájékoztató a gyógyvízről, gyógy-és medical wellness szolgáltatásokról. 
Gyerekeknek mini akvárium készítés a Fedett gyermekvilágban, s ugyanitt „KVÍZóra” logikai fejtörő, „Vízi bomba csata” vízi vetélkedő is lesz. 

Lesz Pilates óra, szauna szeánsz- jeges felöntés (Szauna udvar),  aquazumba (Élményfürdő) mini diszkó (Fedett gyermekvilág). 20-án ezen felül "A tenger élővilága” memóriajáték (Fedett gyermekvilág), zsírégető torna (Fedett fürdő I. emelet, fitness terem), gyerekeknek csúszdabajnokság (Fedett gyermekvilág) és "Vizes 4-es” vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág), valamint táncverseny (Fedett gyermekvilág). 
Március 22-én 10:00-13:00 között fürdőlátogatás: fürdőüzemeltetés, gyógyászati részleg bemutatása a környékbeli középiskolák diákjainak.

Igal

Az igali gyógyfürdő március 22-én kedvezményes csomagajánlattal, aqua zumba órával, ingyenes szauna szeánszokkal és minden korosztály számára érdekes szakmai előadással várja a vendégeket a fürdő szakmai munkaköreiről és a vízkezelés főbb folyamatairól. 

Sárvár

Danubius Health Spa Resort Sárvár március 22-én napi programként zenés vízi tornát tartanak, valamint sós testradír várja a vendégeket a gőzfürdőben, wellness fürdők foglalása esetén fürdőbombát adnak ajándékba. 

Hévíz

Danubius Health Spa Resort Hévíz 22-én 22%-os kedvezményt kínál a wellness vizes kezelések árából, például a frissítő aromafürdőt vagy a kényeztető Kleopátra fürdőt is kipróbálhatjuk. 

Kecskemét

Kecskeméti Fürdőben március 22-én sötétedés után gyertyafényes termálfürdőzés lesz a kültéri termál medencében. 

Szeged

Március 21-22-én Napfényfürdő Aquapolisban 10 fő feletti csoportok számára 10% kedvezményt biztosítanak az alapjegyek árából. 

Az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben március 21-22-én a fürdővendégek és diákcsoportok azokkal a szakmákkal, foglalkozásokkal ismerkedhetnek meg, amelyek egy fürdő üzemeltetéséhez és az ott folyó gyógyászati tevékenységhez kapcsolódnak.

Hatvan

A Markovits Kálmán Városi Uszodában amatőr gyermek- és felnőtt úszóversenyeket szerveznek. 

Szentes 

A Szentesi Üdülőközpontban 10 órától iskolás csoportokat várnak a fürdő élmény részlegébe játékos programokkal.
18.30-kor pedig „Lágy levendula” szauna szeánsszal várják a feltöltődni vágyó vendégeket.

Orosháza

Gyopárosfürdői Gyógy- park és Élményfürdő március 19-20-án ingyenes Panoráma kilátó látogatást (egykori víztorony) szervez. 
Az orosházi Justh Zsigmond Gyermekkönyvtárban játékos vetélkedőt szerveznek, melyen fürdőbelépőket lehet nyerni. 

Gyula

A Gyulai Várfürdő és a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság közös programokkal, bemutatókkal várják az érdeklődőket március 22-én a Vízügyi székház előtt 9-15 óráig a "Mire jó a gyulai gyógyvíz és a masszázsiszap? – avagy ismerd meg városunk kincseit" előadással. Bejárhatjuk a Gyulai Várfürdőt 9 órakor és 15 órakor előzetes regisztráció alapján. 

Harkány

Egy hétig látogatható, Harkányi Gyógyfürdő kiállítást rendeznek a Harkányi Általános Iskola osztályainak, hogy ellátogassanak a fürdőbe. Bejelentés alapján fogadják az osztályokat 2016. 03. 16-23. között: fürdőbemutatókat tartanak az egyes szakmákat, munkaterületeket, munkafázisokat bemutatva.

Csongrád

Városi Gyógyfürdő és Uszoda 50% kedvezményt biztosít március 22-én. Ezenfelül vízitornát szerveznek, meglátogathatjuk a gépházakat és bemutatót szerveznek a vízellátásról.

Kiskunfélegyháza

Róna Kincse Gyógyfürdőben március 19-én, szombaton a rendezvények elsősorban az egészség megőrzését szolgáló szűrőprogramokra épülnek: vérnyomásmérés, vércukor mérés, koleszterinszint mérés, csontsűrűség mérés, talpnyomás mérés.

Hajdúszoboszló

A Hungarospa Hajdúszoboszlóban fürdőtörténeti kiállítás várja a látogatókat a Gyógyfürdőben, és ajándék Pávai Vajna ásványvízet osztanak a bejáratoknál.

Mezőkövesd

A Zsóry fürdőben március 22-én 10.30-kor "A víz útja a kúttól a medencéig" című előadást hallhatjuk. 

Mórahalom

Nyílt nap, melyen megtekinthető a fürdő gépháza és annak működése előadás keretében a Móra-Vitál Kft. Hydro- és Balneoterápia részlegén a Szent Erzsébet fürdőben

MÉG SOKKAL TÖBB PROGRAM A VÍZ VILÁGNAPJÁN ITT>>>

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek