Nyomtatás

Hongarije Plaza – sikeres magyar nagyrendezvény Hollandiában

2014-04-01 2074

Márciusban sikeres magyar közönségrendezvény helyszíne volt a hollandiai Harderwijk, ahol harmadik alkalommal rendezték meg a Hongarije Plaza elnevezésű magyar fesztivált.

A flevolandi város Bouw en Infrapark csarnokában rendezett nagyszabású eseményen egyaránt részt vettek a Hollandiában működő magyar szervezetek, társaságok, a hágai Magyar Nagykövetség, az MT Zrt. Benelux képviselete, üzletek, borimportőrök, Magyarországra specializálódott hollandiai utazási irodák, valamint a média is. Az eseménynek egyetlen nap alatt közel 5.000 látogatója volt. A rendezvényt kulturális és folklór bemutatók, étel- és italkóstolók színesítették, majd a hágai Magyar Nagykövetség fogadása zárta. A magyarországi holland beutazó forgalom 2013-ban változatlanul növekedett. Összesen 463 570 vendégéjszaka realizálódott a holland piacról, s ezzel Hollandia jelenleg Magyarország 9. legfontosabb küldőpiaca.

További információ és képek a rendezvényről: www.hongarijeplaza.nl.

 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek