Nyomtatás

Zágrábban is nagyon ott vagyunk…

2014-03-19 2095

Március 14-16. között harmadik alkalommal rendezték meg Zágrábban a Place 2 Go nevű közönségvásárt, amely idén már átvette a CroTour helyét a horvát piacon.  A Bocarski Domban megrendezett kiállítás aránylag kis mérete ellenére, több mint tízezres, igényes látogatóközönséget vonzott idén is.

 

A vásár két csarnokban fogadta a látogatókat, az egyikben a turisztikai kiállítóké és érdekes előadásoké, a másikban a kézműves termékeké és a gasztronómiai élvezeteké volt a főszerep.

A Magyar Turizmus Zrt. 16 m2-es standján a Hunguest Hotels Forrás**** Szegedről és a Hunguest Hotels Répce*** és Répce Gold**** Bükfürdőről, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága és a Krisna-völgy kiadványai Dél-Dunántúlról, valamint a Tropicarium Budapestről egészítette ki társkiállítóként a központi információs pultot. Pécs városa önálló standdal képviseltette magát.

A legnagyobb érdeklődés Budapest iránt mutatkozott, így a „last minute” ajánlatként megjelenő Budapest Winter Invitation akcióról is örömmel fogadtak tájékoztatást a látogatók, de a Budapesti Tavaszi Fesztivál is megjelent az ajánlatok között. Emellett a gyógy- és wellness-szállodák, közeli fürdőink és a Balaton iránt is kiemelkedő volt az érdeklődés.

Az ingyenes belépés mellett egy nyereményjáték is ösztönözte a látogatókat nemcsak a kiállítás, de azon belül egyes standok felkeresésére is.A Hunguest Hotel Répce Gold**** és a Sixt Rent-a-Car felajánlásának köszönhetően mesés bükfürdői wellness-hétvégét nyerhettek a résztvevők, amihez bérautó segíti majd a kényelmes odajutást. A nyereményt Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt. munkatársa adhatta át. Horvátország a déli szomszédos országok közül a második legnagyobb küldőpiacunk. A KSH előzetes adatai szerint 2013-ban Horvátországból több mint 37 ezer vendég összesen több mint 73 ezer vendégéjszakát töltött el a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken. A vendégszám tekintetében 3,6%-os növekedés mutatkozott 2012-höz képest.

 

(Esemény Menedzser - Turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek