Nyomtatás

Haus – Garten - Freizeit, 2018. február 10-18.

2018-01-29 1307

hausgarten2Jöjjön, lásson, üzleteljen! A mottó nem változott, sőt, már most garantálják a szervezők, hogy a négy szakkiállítás sok újdonsággal és nagyszerű programokkal várja az érdeklődőket. Ön se hagyja ki! A kiállítók a szolgáltatások és termékek széles palettáját mutatják be a nagyérdemű vásárló közönség számára.

A hagyományos kertrendezéstől kezdve a legújabb építészeti megoldásokon át a lakberendezés, divat, gasztronómia, háziállatok, wellness, szabadidős tevékenységekig bezárólag számos téma képviselteti magát. Minden korosztály talál magának valami kedvére valót, legyen az kézműves alkotás, kertépítési bemutató, barkács-szerszám, szabadidő kellemes eltöltéséhez utazási ajánlat, közérzet-javító egészségügyi spa-szolgáltatás, divatcikk, egzotikus kuriózum, vagy különböző nemzetek ételspecialitása.

HAUS-GARTEN-FREIZEIT - Die große Einkaufs- und Erlebnismesse für die ganze Familie

A kiállításkvartett kiváló piacot biztosít a kiállítók termékeinek és szolgáltatásainak értékesítéséhez, melyet semmi sem bizonyít jobban, mint az előző év statisztikája: 22 országból 1.100 kiállító, a vásár 9 napján több mint 180.000 látogató, kik kb. 15 millió EUR értékben vásároltak mindenfajta portékát.

További információ:
Haus – Garten - Freizeit
Ház - Kert - Szabadidő
www.haus-garten-freizeit.de

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek